Knjiga pritožb v bioplinarni

To je samo testni forum

Moderator: niko1

niko1
Prispevkov: 1
Pridružen: 24. Jul 2016, 08:37

Knjiga pritožb v bioplinarni

OdgovorNapisal/-a niko1 » 27. Nov 2016, 18:29

V petek 25. 11. 2016 ob 11.05 min sem obiskal bioplinarno na Lokvah, da bi v knjigo vpisal pritožbo zaradi smradu, ki se vsak dan pojavlja v zgornjem delu Črnomlja. Knjga bi morala biti "na mestu ki je dostopno javnosti", torej nekje ob vhodu zunaj, vendar je ni bilo. Vrata so bila odprta zato sem pozvonil in vstopil. Po stopnicah je pritekel delavec, ki me je sprejel silno neprijazno. Na hodniku je šel mimo mene ven iz stavbe, podržal vhodna vrata in me počakal pred vhodom. Ko sem mu povedal kaj bi rad je rekel naj počakam, da mora poklicati nekoga v Ljubljano. Pojasnil sem mu, da za vpis v knjigo pritožb ne potrebujem soglasja od nikogar, da se naj zmenijo v hiši, se obrnil in odšel proti avtu.

Pred odhodom sem še fotografiral kal ob bioplinarni, ki je postal laguna za odpadne vode iz bioplinarne, včasih pa je bil po izjavah domačinov poln žab! Kal je lahko onesnažen samo od bioplinarne v neposredni bližini.

Okoljskega inšpektorja očitno niti knjiga pritožb, ki je ni niti uničen kal ne skrbi in ne moti in pozablja, da prejema plačo zato, da ukrepa, če opazi kršitev predpisov, ne pa da čaka na prijavo v pisarni!

niko1

Vrni se na “Bioplinarna”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost